Događanja 2011.godina

- Održavali smo redovite mjesečne sastanke udruge.

- Sudjelovali smo u mjesečnim edukacijama u Centru za socijalnu skrb Velika Gorica.

- Izradili smo i predali projekt na natječaj grada Velike Gorice kako bi osigurali financijska sredstva za rad udruge.

- Obratili smo se Zagrebačkoj županiji za financijsku potporu ali na žalost, odbijeni smo.

- Sudjelovali smo kao u gosti u tv emisiji „Hrvatska uživo“ te predstavili udomiteljstvo kao jedinu prihvatljivu zamjensku skrb za djecu i odrasle osobe koje ne mogu iz bilo kojeg razloga živjeti u biološkoj obitelji.

- Dobili smo na korištenje prostoriju u Staroj školi u Kučama, samo je treba urediti. Ma možemo mi to!

- Uređivanje prostorije je dosta dugo potrajalo, posla je bilo puno previše jer je trebalo sve prostorije očistiti i našu urediti. USPJELI SMO!!!!

- Zahvalni smo Plemenitoj općini turopoljskoj i Mjesnom odboru Kuče koji su nam izašli u susret i dali na korištenje prostoriju u Staroj školi u Kučama.

- Pomogli smo u organizaciji izložbe slika u Staroj školi u Kučama za Turopoljsku Žirovinu.

- Centar za socijalnu skrb Velika Gorica i ove godine organizira druženje udomitelja. Članice udruge opet će peći svoje fine kolače i naš član će ih dostaviti u restoran Phoenix u Starom Čiču gdje će biti druženje.

- Ove godine smo imali redovitu izbornu godišnju skupštinu udruge.U našim upravljačkim tijelima je došlo do nekih malih izmjena ali svi smo i dalje tu u udruzi. Članstvo nam se povećava i dalje radimo na novom članstvu .

- Tražimo donatore koji bi nam omogućili organizaciju božićnog druženja udomljene djece i udomitelja. Ako se ne nađe neka dobra duša koja bi nam pomogla, od druženja opet neće biti ništa jer udruga nema financijskih sredstava za druženje.

Sretan Božić !!!!!- Izradili smo plan rada udruge za 2012.godinu.

SRETNA NOVA GODINA!!!!